HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BUDAPESTI ERŐMŰ: ELHALASZTOTT KIESÉSI RANGADÓ. Mersich Péterre júniusban műtét vár

2008.05.07. 17:35 Hormat

Az NB III, Duna-csoport 18. fordulójában került volna sor a Budafoki úton a Budapesti Erőmű–Budakalász kiesési rangadóra, ám azon a márciusi szombaton az időjárás nem fogadta kegyeibe a csapatokat. Akkor még úgy tűnt, a felek május 7-én, szerdán – azaz éppen ma – pótolják az elmaradt összecsapást, ám a hétvégén látott napvilágot az az információ, hogy ha minden a tervek szerint alakul, június 3-án, kedden, vagy 4-én, szerdán kerül sor a találkozóra.
Az ok prózai: a Budakalász azért kérte a meccs elhalasztását, mert több BMSE-labdarúgó ezen a héten vesz részt érettségi vizsgán.
 
Az Erőművel kapcsolatos további hír, hogy mint ismeretes, a gárda egyik legtapasztaltabb játékosának, a korábban a Szigetszentmiklósi TK-t játékos-edzőként irányító Mersich Péternek mintegy három hete elszakadt a keresztszalagja. Mint azt a futballista elmondta, mindez a hétköznapi életben nem okoz zavart, ám a műtétre csupán júniusban kerülhet sor. A védelemben és a középpályán egyaránt remek teljesítményre képes sportember azt is hozzátette, rendkívül jól esik neki, hogy sokan érdeklődnek hogyléte felől az aktuális ellenfelek közül, mi több, „örülnek” annak, hogy nem keseríti a riválisok életét jelenlétével, hiszen az egyértelmű, bármennyire is képzett játékosok alkotják a Budapesti Erőmű tavaszi keretét, az eddigi eredmények is azt látszanak igazolni, bizony jó az „öreg” a háznál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr25458684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása