HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

KIEMELT I. OSZTÁLYÚ U19 ÉS U17, 24. FORDULÓ: ZALAEGERSZEG–VASAS UTÁN. A pontok Egerszegen (is) maradtak – a „nagyok” könnyed sikert arattak, a „kicsik” megosztoztak a pontokon

2008.05.03. 00:28 Hormat

A munka ünnepén, május elsején a Zalaegerszeg és a Vasas kiemelt korosztályos csapatai előbbi otthonában mérték össze tudásukat.
 
U19: Már az első félidőben döntött a ZTE
 
Bár az elmúlt héten négy pontot is szerzett a Vasas, Komjáti András aligha lehetett elégedett övéivel: a piros-kékek előbb a 18. fordulóból elhalasztott meccsen Pasaréten verték meg a Debrecent (2–0), ám hétvégén a Pécsi MFC ellen csupán szerény döntetlenre futotta (2–2). Hogy melyik a Vasas igazi arca, talán még a legilletékesebbek sem tudják, mindenesetre a ZTE otthonában nem az angyalföldiek voltak az esélyesek. Már csak azért sem, mert Bán István együttese hazai pályán rendkívül erős, csupán öt csapat tudott ponto(ka)t rabolni. A papírforma csütörtökön nem borult, könnyedén nyert az Egerszeg.
 
ZALAEGERSZEG–VASAS 5–1 (4–0)
Zalaegerszeg, 100 néző. Vezette: Aczél Zsolt
ZALAEGERSZEGI TE: Szommer Ferenc – Turcsik Tamás, Keszei Péter, Péter Péter, Kocsis Adrián – Polareczki Roland (Mátyás Benjámin, 82. p.), Hegedűs Milán (Völgyi Márk, 79.p.), Miszori László (Tamás Ádám, 62. p.), Sági András (Tóth László, 50. p.) – Kámán Martin (Babai Nándor, 88. p.), Csepregi Tamás (Csányi Árpád, 79. p.). Edző: Bán István.
VASAS SC: Tulipán Ákos – Takács Máté, Eke Gábor, Tóth Ambrus, Sáth Zoltán – Kelemen Lajos (Szűcs Péter, 52. p.), Dékány Dániel, Katona Máté, Bátki Máté (Schmidt Tamás, a szünetben) – Beliczky Gergő, Murányi Kristóf. Edző: Komjáti András.
Gólszerző: HEGEDŰS MILÁN (1–0) a 10., POLARECZKI ROLAND (2–0) a 25., HEGEDŰS MILÁN (3–0) a 32., SÁGI ANDRÁS (4–0) a 42., CSEPREGI TAMÁS (5–0) az 55., KATONA MÁTÉ (5–1) a 70. percben.
 
U17: Értékes angyalföldi pont
 
A Vasas U17-es gárdája alig több mint egy hete sokáig jól tartotta magát a dobogós Debrecen ellen, ám a hajrában két hiba megpecsételte a piros-kékek sorsát (0–2). Az elmúlt hétvégén azonban a Pécsi MFC látogatott a Rozsnyai utcába, és Gabala Ferenc együttese bizony nem kegyelmezett a mecsekaljai legénységnek (5–0). A ZTE legutóbb Dunaújvárosban kapott ki (0–1), így hazai pályán érthetően győzelemre tört. A látogató színeiben azonban Reiter Ádám duplázni tudott, ám hiába fordított nulla-egyről kettő-egyre a fővárosi brigád, a kék-fehérek a hajrában kiegyenlítettek, így Zalaegerszegen pontosztozkodás született.
 
ZALAEGERSZEG–VASAS 2–2 (1–1)
Zalaegerszeg, 100 néző. Vezette: Gróf László István
ZALAEGERSZEGI TE: Hajba Richárd – Horváth Krisztián, Rákhely Martin, Kósik Milán, Horváth Dávid – Simon Dániel, Vittman Ádám (Major Máté, 80. p.), Salamon László (Cherdouh Yughurtha, 82. p.), Sárközi Krisztián (Németh Márió, 71. p.) – Krajcár Ádám, Komoróczi Bálint (Horváth László, 76. p.). Edző: Fujsz Ferenc.
VASAS SC: Pánti Tamás – Sebestyén Ferenc (Páj Gergő, 56. p.), Horváth Gergely, Cserpák Dániel, Bogdán Botond – Rácz Péter (Spáth Márton, 90. p.), Sas Máté, Puhalák Nimród (Domokos Zsolt, 82. p.), Varga Zoltán (Bognár István, 79. p.) – Reiter Ádám, Matolcsi Marcell. Edző: Gabala Ferenc.
Gólszerző: VITTMAN ÁDÁM (1–0) a13., REITER ÁDÁM (1–1) a 39., REITER ÁDÁM (1–2) az 55., KRAJCÁR ÁDÁM (2–2) a 85. percben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr52451754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása