HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

TURA VSK: EGYRE TÁVOLABB A BAJNOKI CÍMTŐL. Berla Attila csapata hazai pályán nem bírt az SBFC-vel

2008.04.28. 15:18 Hormat

Miután az MTK Balassagyarmaton is győzni tudott (3–1) szombaton, az őt üldöző Turának fel volt adva a lecke. Tudták jól a turai labdarúgók, hogy a visszafogottabb teljesítménye ellenére nem lehet leírni a Salgótarján-Baglyasalját, ennek ellenére mégis csupán 1–1-et értek el, aminek következtében jelképesen búcsút inthettek a bajnoki címnek.
Persze aki látta a TVSK MTK elleni szuperrangadóját – mint emlékezetes, arról a www.fociakobon.blog.hu is beszámolt –, az tudja, ha háromgólos különbség nincs is a két gárda között a fővárosiak javára, a kék-fehérek kis túlzással két nap alatt végeznek annyi edzésmunkát, mint a Pest megyeiek egész héten.
 
Ha az azóta született eredménysorokon végigmegyünk, látható, hogy a TVSK jókora hullámvölgybe került. Újpesten balszerencsés vereséget szenvedtek Kuti Lászlóék (2–0), és bár a Maglód felett kötelező, afféle önbizalom-növelő győzelmet arattak (4–0). A Jászapáti elleni bajnoki elmaradt – a csatán május 14-én, szerdán 17 órakor pótolják –, következett a már említett SBFC elleni derbi.
 
Ezen a múlt vasárnapon a TVSK így állt fel: Nagy Gábor – Senyviczky Károly, Nagy Csaba, Sukaj Zsolt, Less Tamás – Kuti László, Horváth Mihály, Szűcs István, Less Krisztián – Csépányi Gábor (Deákvári Róbert, 65. p.), Kiss László.
Az SBFC – amely a Szabó Csaba – Jeney Gyula, Németh Tibor, Birincsik Dániel, Alapi Gábor (Kálmán József, 75. p.) – Csatlós Csaba, Oláh Teofil, Morva Péter (Varga Csaba, 58. p.), Csatlós Tamás – Benedek Nándor, Sulcz Márió összetételben futballozott – érthetően megelégedett volna az egy ponttal, és a végén siker koronázta a vendégek elképzeléseit.
Az első félidő góltalansága után az ötvennegyedik minutumban Kuti László „törte meg a csendet”, ám nem tartott sokáig az öröm, hiszen tíz percre rá Benedek Nándor egyenlített.  
És mert az eredmény már nem változott, lassan búcsúzhat a Tura VSK aranyról szőtt álmaitól, hiszen bár a Pest megyeiek egy bajnokival kevesebb mérkőzésen léptek pályára, az MTK már nyolc ponttal vezet legfőbb riválisaival.
Bár még hét forduló hátra van, egyre inkább úgy tetszik, a Hungária körúton lassan hűthetik a pezsgőket…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr78445529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása