HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

KÖZLEMÉNY. Nyílt nap a Csepel SC központi telepén

2008.04.05. 13:52 Hormat

Miközben az NB III, Duna-csoportban szereplő futballcsapat az esti, Dorog elleni hazai bajnokira készül, a Csepel SC Alapítvány közleményt adott ki, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

,,Nyílt nap a Csepel SC központi telepén!
A Csepel SC Alapítvány szeretettel meghívja a kerület lakóit a Központi Sporttelep bemutatására 2008. április 11-én, délután 3 órától.
A Csepel SC Alapítvány alapfeladata, hogy biztosítsa a területen a sport tevékenységet. A sporttelep állapota azonban egyre kevésbé teszi lehetővé a magas színvonalú sportolást. Komoly befektetést igényel a sportterület rendbetétele, felújítása, korszerűsítése. Az Alapítvány átfogó fejlesztési terv készítését kezdte el annak érdekében, hogy meghatározható legyen, hogy a terület fejlesztése során milyen befektetési szándékok befogadása tenné lehetővé a sport funkciók legteljesebb körű fejlesztését. A Csepel SC Alapítványnak az a célja, hogy a tervezés kapjon széles nyilvánosságot. Ahhoz, hogy a véleményeket reálisan meg lehessen fogalmazni, célszerű előbb megismerni a helyszínt, az ottani problémákat, lehetőségeket, az Alapítvány fejlesztési céljait, elképzeléseit.
Ennek érdekében NYÍLT NAPOT tartunk a Béke téri központi sporttelepen. Meghívjuk Önöket egy közös sétára, beszélgetésre, bemutatjuk a sporttelepet, problémáival, lehetőségeivel. A sportolókkal közösen elfogyasztott uzsonna után röviden ismertetjük a készülő terveket, melyekről szívesen hallgatjuk meg véleményüket.
Bízunk abban, hogy minél többen eljönnek, a kerület egyik legnagyobb hatású fejlesztésének előkészítésében személyesen is részt vesznek, ötleteikkel, véleményeikkel segítik munkánkat.
Szeretettel várjuk 2008. április 11-én, délután 3-kor a Béke téri sporttelepen!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr30412367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása