HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT: TÖRÖKBÁLINTI EZÜSTÉREM. Az újonc „játék nélkül” is másodikként végez

2008.06.15. 03:07 Hormat

Vasárnap délután 17 órakor a döntetlenkirály Csepelt fogadja az újonc Törökbálint, ám a találkozót, ha le sem játszanák, sem történne semmi különös. Persze mindez csak vicc, ám ettől még tény: a TTC mindenképpen ezüstérmesként zár.
 
Előrebocsátjuk: minden tiszteletünk a törökbálintiaké, de… Ha a Fehérvár II. nem teszi meg azt a „szívességet”, hogy legutóbbi két meccsén hét gólt kapva csupán egy pontot zsebel be, most a fekete-fehérek a bronzérem miatt bánkódnának.
Péntek délután a zömében U19-es csapatát szerepeltető piros-kékek ugyanis 3–2-es vereséget szenvedtek haza pályán a Tatabánya II.-től, így ötvennégy ponttal zártak, míg a TTC-nek már most ötvenöt egysége van. A vendégek előrébb már nem léphetnek, de a nyolcadik pozícióból még lehet visszaút, ám legrosszabb esetben is tizenkettedikként zár Hollik András együttese.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr27520860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása