HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, 30. FORDULÓ, MONOR–SZIGETSZENTMIKLÓS BRONZCSATA ELŐTT. (V)érmes remények, avagy a végén csak egy csapat örülhet felhőtlenül

2008.06.15. 03:22 Hormat

Kísérthet a múlt: amennyiben a Monor nem szerez pontot a vasárnap délután öt órakor kezdődő, Szigetszentmiklós elleni találkozón, Varga Károly együttese lemarad a bronzéremről, és ahogy egy esztendeje, negyedikként zárnak a kék-fehérek.
 
Négy helyet javíthat a Szigetszentmiklós, amennyiben legyőzi vasárnapi riválisát.
Érthetetlen?
Nos, tavaly hetedikként zárt az SZTK, négy egység levonása után harmincnégy ponttal zárt Székely Tibor gárdája. Azóta sok víz lefolyt a Csepel-szigeten, hiszen Prisztai Viktor már réges rég nincs a zöldeknél, ám Rubold Péterrel összejöhet az, ami egy lépést jelenthet egy hosszú út kezdetén.
 
Nyilvánvaló, éremmel a nyakban könnyebb lenne nekifeszülni a munkának néhány hét múlva, és ez igaz akkor is, ha információnk szerint sem Monoron, sem Szigetszentmiklóson nem lesz átjáró ház az öltöző az idei nyáron.
Persze okot nem is lehetne találni egyik oldalon sem, bár alighanem Fabrice Deffót nehezebb lenne Pest megyében tartani, mint Fekete Lászlónak egy százhúsz kilós ólomgolyót egyensúlyozni a mellkasán.
 
A szép búcsú tehát csupán az egyik társulatnak jöhet össze, ám igazi esélyest nem tudunk mondani. Kétségtelen tény, hogy a hazai pálya előnye Kajli Zoltánék mellett szól, miként az is, hogy tavasszal hasonlóan jól teljesített az MSE, mint a vetélytárs Szigetszentmiklós. Ráadásul a vendéggárdának idegenben ugyanúgy nem megy, mint a hetvenkilenc éves János bácsinak otthon, de ez utóbbi természetesen már más tészta.
Mindenesetre ez a csata legalább olyannyira ínycsiklandó lehet, mint az említett tésztából készült milánói.
Persze előre szólunk: Paolo Maldinit, Marek Jankulovskit, Filippo Inzaghit vagy Gennaro Gattusót ne Monoron keressék.
 
(A találkozóról a Foci a köbön fényképes tudósítást közöl.)
 
NB III, Alföld-csoport, 30. forduló
MONOR–SZIGETSZENTMIKLÓS
Monor, vasárnap, 17 óra. Vezeti: Mikó Balázs (Bial Pál, Lovász László)
Várható kezdőcsapatok:
MONORI SE: 30 Szűcs Lajos – 3 Kinder László, 10 Kajli Zoltán, 6 Pocuca Predrag – 5 Csáki Norbert, 17 Magyar Tamás – 20 Halgas István, 12 Morauszki István, 11 Bán Zsolt – 7 Csikós Ferenc, 18 Deffo Fabrice. Edző: Varga Károly.
SZIGETSZENTMIKLÓSI TK: 1 Szabó Kálmán – 7 Kővári Márton, 18 Rédei Milán, 2 Simkó Krisztián, 3 Gálhidi Gergő – 15 Király András, 6 Csurka Zoltán – 5 Tóth János, 10 Patakfalvi Balázs, 17 Birtalan Barna – 8 Szécsi Attila. Edző: Rubold Péter.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr81520863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása