HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 28. FORDULÓ: MARTONVÁSÁR–DOROG ELŐTT. Gyengélkedők csatája

2008.05.31. 20:25 Hormat

Ha hiszik, ha nem, az osztály két talán legrosszabb formában lévő együttese csap össze vasárnap délután Martonvásáron egymással. A tavasszal a két egylet a megszerezhető hetvenkét pontból összesen tizenegyet (!) gyűjtött be, méghozzá hét-négyes elosztásban.

Az elmúlt tizenegy játéknapon egy (!!!!) pontra volt jó a Dorog, az is a kieső Budapesti Erőmű ellen (1–1). Ami méginkább riasztó adat Haraszti János csapatával kapcsolatban, az az, hogy a Budakalász elleni, idegenbeli tavaszi rajtot leszámítva (1–0) Farkas Lászlóék gólt sem rúgtak vendégségben, hiszen a Budafoktól három, a Csepeltől egy, a Mórtól hat, a Tatától egy, a Törökbálinttól hét, míg legutóbb a Pénzügyőrtől három, válasz nélküli találatot kapott az egykor szebb napokat látott futballcsapat.

Persze a Martonvásár sem panaszkodhat, jobban mondva éppen, hogy jajveszékelhet, lévén Patkós Csaba tanítványai “csak” hét meccse nyeretlenek, a huszonegy megszerezhető pontból mindösszesen egy jutott a zöld-fehérek birtokába (Sárisáp–Martonvásár 1–1).

Sokak szerint az MSK-nál elfogyott a pénz, így nem váratlanul teljesít gyengén a gárda,. Azt azonban egyszer jó lenne, ha valaki elmagyarázná, miért van az, hogy amatőr osztályban, ha nincs pénz, egyszerűen nem jönnek az eredmények? (Lásd még Dunakeszi Vasutas.)

Szóval mindent egybevetve érdekes kilencven perc lesz a vasárnapi, mi több, ha az elmúlt hetek martonvásári piros lapjait vesszük alapul, mergállapítható, ilyen rövid időn belül Monet-nak és Da Vinci-nek nem volt ennyi kiállítása. Ez aztán a művészet!

 

NB III, Duna-csoport, 28. forduló

MARTONVÁSÁRI SK–DOROGI FC

Martonvásár, vasárnap, 17 óra. Vezeti: Kömpf Gyula (Landeszmann László, Noszlopy Zsuzsanna)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr17496840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása