HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 27. FORDULÓ: PÉNZÜGYŐR–DOROG 3–0. Görcsösen futballoztak, de nyertek Perevegyencev Artyom duplájával

2008.05.26. 21:10 Hormat

Az NB III, Duna-csoport hétvégi, huszonhetedik játéknapján a mostanság szétesően futballozó Dorog látogatott Pasarétre és távozott három-nullás vereséggel, köszönhetően Perevegyencev Artyom duplájának és szellemes játékának.
 
PÉNZÜGYŐR–DOROG 3–0 (1–0)
Pasarét, 150 néző. Vezette: Bányai Tamás
PÉNZÜGYŐR SE: Kocsis G. (6) – Meggyes B. (6), Szikes P. (6), dr. Vainer A. (6), Pinkóczi K. (7) – Kovács B. (6), Dóczi Sz. (7), Kerényi K. (5), Kádár A. (6) – Perevegyencev A. (8), Schuster R. (7). Edző: Sólyom Ferenc.                                                              
Csere: Kerényi K. helyett Kopcsa B. (6) az 58., Kádár A. helyett Polákovics A. (0) a 74., Pinkóczi K. helyett Salamon S. (0) a 82. percben.
Gólszerző: SCHUSTER ROLAND (1–0) a 26., PEREVEGYENCEV ARTYOM (2–0) a 48., PEREVEGYENCEV ARTYOM (3–0) a 65. percben
 
PERCEK ÉS GÓLOK
26. perc: Mintaszerű pasaréti támadás futott a pályán: Perevegyencev Tyom indította Kovácsot a jobboldalon, akinek beadását az érkező Schuster kapásból a bal sarokba bombázta (1–0).
48. perc: Perevegyencev a baloldalon befelé cselezte magát, majd a 16-os sarkáról jobbal a bal sarokba csavarta a labdát (2–0). Gyönörű egyéni megmozdulás volt!
65. perc: Pinkóczi húzott el a baloldalon, beadását Perevegyencev közvetlen közelről a kapuba továbbította (3–0).
 
MESTER(I) MÉRLEG
Sólyom Ferenc, a Pénzügyőr edzője:–Görcsösen futballoztunk az egész mérkőzés folyamán. A legnagyobb feladatomnak azt tartom, hogy ezt a görcsöt feloldjam az elkövetkező három fordulóra.
 
UTÁNPÓTLÁS
U19: Dorog–Pénzügyőr 2–1
U16: Dorog–Pénzügyőr 7–1
U17: Kelen–Pénzügyőr 6–3
 
(Köszönet a tudósításért BODOKI JÓZSEFNEK, a Pénzügyőr technikai vezetőjének!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr3489253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása