HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 26. FORDULÓ: III. KERÜLETI TUE–SZÁZHALOMBATTA 1–1. Lefékezett listavezető

2008.05.18. 21:02 Hormat

Vasárnap délután a Százhalombatta Óbudán vendégszerepelt. Az első félóra után egy szögletet követően Jakab Árpád fejesével vezettek a vendégek, ám a folytatásban Bakos Szabolcs ritkán látható nagy góljával megérdemelten egyenlített a fővárosi csapat. És mert az eredmény már nem változott – no meg a Fehérvár hatalmas meglepetésre hazai pályán 1–1-re végzett a Budapesti Erőművel –, egy hét múlva ha győz a Batta hazai pályán a ellen, bajnokcsapatot ünnepelhet a Pest megyei város.
 
(A találkozóról készült részletes, fényképes beszámolónkat összeállításokkal és értékeléssel hétfőn olvashatják honlapunkon, valamint megtekinthetik „Tévé a köbön” rovatunkban Jakab Árpád találatát, illetve több, a mérkőzésen készült kisvideót. A továbbiakban interjút közöl honlapunk az éllovas mesterével, GÁLVÖLGYI ISTVÁNNAL, a szakosztály elnökével, REDNÁGEL JÁNOSSAL, illetve a klub emblematikus alakjával, az ezúttal a kispadon ülő KÁROLYI RÓBERTTEL.)
 
JÖN! JÖN! JÖN! ==> Testvércsata után interjú a Havrán-testvérekkel, azaz Gergellyel (III. Kerületi TUE) és Józseffel (Százhalombatta) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr34475870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása