HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 26. FORDULÓ: III. KERÜLET–SZÁZHALOMBATTA ELŐTT. (Él)lovas-bemutató a Hévízi úton

2008.05.17. 22:44 Hormat

Negyven-harminc.
Félreértés ne essék, nem egy izgalmakban bővelkedő teniszparti krónikáját olvashatják ehelyütt, csupán a III. Kerületi TUE gólkülönbségét tudattuk.
Bognár György fiatal társulata a tavasz során meglepően jól szerepel. A meglepő szó használata azért íródott már-már kötelező jelleggel, mert a játékos keret évek óta sokra, illetőleg többre hivatott, de valahogy az óbudaiak nem „futják” ki magukat…
 
Talán majd most, azazhogy vasárnap délután.
A hetedik helyezett, harminchat pontos – ebből tavasszal tizenhatot gyűjtő – TUE az összesen hatvanat bezsebelő, nem mellesleg éllovas Százhalombattát fogadja. Az ősszel 2–1-re diadalmaskodott Gálvölgyi István „aranycsapata” (gólszerző: Károlyi Róbert, Havrán József, illetve ifj. Nyilasi Tibor), ám ebből a meccsből ne induljunk ki, hiszen a május közepi csata bizonyosan más lesz.
 
A bajnokaspiráns a télen tovább erősítette amúgy sem gyenge keretét, bár ne feledjük, a házigazdához is érkeztek jó nevű futballisták, elég, ha csupán Harnisch Ákost említjük meg, aki korábban, még Lilik József edzősködése idején alappillére volt a kék-fehéreknek, majd kisebb Canossát járt be, míg a Vasas és Pilisvörösvár érintésével „hazatalált”.
 
Érdemes elidőzni az eddig eltelt tavaszi játéknapokon a Pest megyei gárda esetében is, hiszen a megszerezhető harmincból huszonötöt magukénak tudhatnak Trizna Tamásék. (A Sárisáp otthonában szenvedett a Gálvölgyi-gárda meglepő, 1–0-s vereséget, míg közvetlenül előtte, még a tavaszi rajton, hazai pályán a Martonvásár szerzett pontot a gólnélküli reminek köszönhetően.)   
 
Furcsa lehet erre a meccsre készülnie egy negyvenesztendős sportembernek. Nagy Endre ősszel még a Kerület hálóját volt hivatott őrizni, ám az első számú cerberus, Hegedűs Ferenc sérülését követően korábbi klubja invitálását elfogadva sietett az SZLK segítségére a tapasztalt kapus.
 
Ha minden a tervek szerint alakul, az idő felettébb nyáriasnak ígérkezik. Azt csak remélhetjük, a foci nem ilyen lesz, hiszen az azt jelentené, nem kevés futás és nem kevés küzdelem, hogy azt ne mondjuk, heroikus harc jellemezné az összecsapást, amely akár a forduló meccse is lehet.
 
Terveink szerint a Foci a köbön fényképes tudósítást közöl a III. Kerület–Százhalombatta bajnokiról.
 
III. KERÜLETI TUE–SZÁZHALOMBATTAI LK
Hévízi út, vasárnap, 17 óra. Vezeti: Klotz Tamás (Kronavetter János, Szalai Dániel)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr23474683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása