HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB II, KELETI CSOPORT, 25. FORDULÓ, CEGLÉDI VASUTAS–TÖKÖL. Pest megyei újoncrangadó következik, amelyen a vendégek tűnnek esélyesebbnek

2008.04.30. 16:15 Hormat

Habár fél esztendeje Tökölön diadalmaskodott a Ceglédi Vasutas Medgyesi László második félidő közepén szerzett találatával (0–1), korántsem biztos, hogy szerda este a CVSE sikerével ér véget a 17 órakor kezdődő összecsapás.
Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a legfontosabb változás, hogy az őszi randevú óta a Tökölt Leskó Zoltán helyett Gyimesi László, míg a Ceglédet Kiss László helyett Simon Antal trenírozza.
 
A télen mindkét gárda belehúzott, ami az erősítéseket jelenti, ám míg a szerdai házigazda kilenc bajnokin tizenegy pontot kuporgatott össze, addig a látogató már tizenötnél jár.
A tabellára pillantva mindenesetre az tükröződik, hogy a huszonhét egységet gyűjtő, tizenegyedik CVSE fogadja a huszonnégy pontos, nem mellesleg tizenharmadik Tökölt.
Aztán hogy ez a tizenhármas kinek hoz szerencsét, szerda estére alighanem kiderül.
 
CEGLÉDI VSE–TÖKÖL KSK
Cegléd, szerda, 17 óra. Vezeti: Veizer Roland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr63448829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása