HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

RO-LA PEST MEGYEI II. OSZTÁLY, 20. FORDULÓ: PILIS–ABONY 4–1. Szluka János eldöntötte

2008.04.28. 20:58 Hormat

A RO-LA Pest megyei II. osztály hétvégi fordulójában az éllovas Pilis az Abonyt látta vendégül. A bajnokság egyik legnehezebben megszerezhető három pontját gyűjtötte be a Pilis nagyszerű játékkal. A mesterhármasig jutó Szluka János nagy kedvvel játszott, de mindhárom csatár gyorsvonatként robogott a nehézkesnek tűnő abonyi védelem mellett. A PLK-nak három születésnaposa is volt az elmúlt héten: a csapatkapitány Kerepeszki Zoltán harmincharmadik, Malik Gábor huszonnegyedik, míg Mezei Róbert tizenkilencedik születésnapját ünnepelte – győzelemmel.

PILIS–ABONY 4–1 (3–1)
Pilis, 300 néző.
Pilisi LK: Szemők Cs. (0) – Perjési I. (7), Zila Z. (7,5), Cseh N. (7), Földvárszki T. (7)
Mezei R. (7), Kerepeszki Z. (8,5), Kovács G. (7) – Petyán G. (7,5), Malik G. (6), Szluka J. (9,5). Játékos-edző: Varró Zoltán.
Csere: Petyán G. helyett Krizsán L. (7) az 54., Kovács G. helyett Patakfalvi Gy. (0) a 75., Szemők Cs. helyett Balázs T. (0) a 79., Malik G. helyett Singljár K. (0) a 82., Szluka J. helyett Juhász J. (0) a 87. percben.
Abony: Molnár (5) – Homola (5), Romanek (5), Földi Gy. (5), Kiss Z. (5) – Földi A. (5,5), Gulyás N. (5), Szimcsák T. (5-2=3), Török T. (6) – Riscutia Á. (6), Szanyó K. (5). Játékos-edző: Szanyó Károly.
Csere: Gulyás helyett Nagy L. (5) a szünetben, Földi helyett Gór (0) és Török helyett Makka (0) a 75., Riscutia helyett Juhász T. (0) a 80., Molnár helyett Gulyka (0) a 85. percben.
Gólszerző: Szluka János (3), Petyán G., ill. Szanyó K.
Sárga lap: Földi Gy.
Kiállítva: Szimcsák T.
 
PERCRŐL PERCRE
3. perc:
Szluka ugratja ki Malikot, aki eltolja a kapus mellett, ám a hálóőr faultolja, de ő nem esik el, továbbmegy, de lövését hárítják a védők.
5. perc: A házigazda védelmi zavarát Szanyó használja ki: közelről a kapuba talál (0–1).
9. perc: Petyán megy el a jobb oldalon, beadására érkezik Malik, de rosszul találja el a labdát, így oda a lehetőség.
13. perc: Kerepeszki indítja a bal oldalon Szlukát, aki átível a hosszú oldalra, ahol érkezik Petyán, aki maga elé fejeli a labdát, majd az alapvonaltól egy méterre az ötösről a hosszú felsőbe lő (1–1).
24. perc: Cseh ugratja ki a saját térfeléről induló Szlukát, aki a 16-oson belülre érve lő a bal alsó sarokba (2–1).
36. perc: Ezúttal az ünnepelt Kerepeszki a gólpassz adó: indítja Szlukát, aki ismét nem hibázik (3–1).
63. perc: Ismét a pilisi csapatkapitány indítja Szlukát, aki eldönti a mérkőzést egy mesterhármassal (4–1).
71. perc: Földvárszki szöglete után a védők röviden felszabadítanak, Földvárszki 23 méterről lő, a labda kicsivel megy kapu fölé.
76. perc: Perjési lép ki a saját térfeléről, önzetlenül passzol Maliknak, aki lő, de a kapus véd.

MESTER(I) MÉRLEG
VARRÓ ZOLTÁN, a Pilis játékos-edzője: – Két jó csapat rangadóján úgy vélem, megérdemelten nyertünk. A kiállítás ellenére sportszerű mérkőzés volt.
SZANYÓ KÁROLY, az Abony játékos-edzője: – Gratulálok a Pilisnek, megérdemelten nyertek. Ahogy az eddigi idegenbeli mérkőzések után, most is értetlenkedek: miért van az, hogy amint elhagyjuk az Abony táblát, megremegnek a lábaink. Olyan meccseket veszítünk el, amelyek fontosak lennének a végelszámolásnál. Így nehéz eldönteni, hogy hányadik helyen is szeretnénk végezni.

(PF)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr83446034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása