HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, DUNA-CSOPORT, 23. FORDULÓ: PÉNZÜGYŐR–BUDAKALÁSZ 2–1. Két perc alatt fordított a házigazda

2008.04.27. 22:55 Hormat

Alig több mint egy esztendeje a Budakalász az évad végén megfosztotta „otthoni”, Sújtás utcai veretlenségétől a Pénzügyőrt. Szombat délután sokáig úgy tetszett, megismétlődik a múlt, ám a PSE megannyi hiányzója ellenére is fordított és nyert az egyre nehezebb helyzetbe sodródó BMSE ellen.
 
PÉNZÜGYŐR–BUDAKALÁSZ 2–1 (0–1)
Sújtás utca, 200 néző. Vezette: Tóth Roland
Pénzügyőr SE: Kocsis G. (7) – Salamon S. (5), Simonits G. (5), Szikes P. (6), dr. Vainer A. (7) – Áder A. (5), Dóczi Sz. (6), Kopcsa B. (6), Meggyes B. (6) – Gegesi-Kiss T. (7), Kerényi Zs. (6). Edző: Sólyom Ferenc.
Csere: Simonits G. helyett Schuster R. (5) a szünetben, Áder A. helyett Bíró P. (6) a szünetben, Kopcsa B. helyett Polákovics A. (0) a 65. percben.
Gólszerző: SAMODAI GÉZA (0–1) a 38., DR. VAINER ATTILA (1–1) a 49., GEGESI-KISS TAMÁS (2–1) az 51. percben.
Sárga lap: Simonits a 18., Kerényi Zs. a 81., Dóczi Sz. a 83. percben
 
PERCEK ÉS GÓLOK
 
38. perc: Samodai kapott remek kiugratást a 16-oson belül, mellel átvette és a kifutó kapus mellett 7 méterről a kapuba helyezte a labdát (0–1).
49. perc: Szikes szögletét dr. Vainer 8 méterről a bal alsó sarokba fejelte (1–1).
51. perc: Kopcsa ment el a jobboldalon, beadását a hosszú oldalon érkező Bíró egyből kapura lőtte. A labda egy védőről Gegesi-Kiss elé pattant, aki 5 méterről a kapuba talált (2–1).
 
MESTER(I) MÉRLEG
Sólyom Ferenc, a Pénzügyőr edzője:– Gyenge első félidő után a második játékrész elején a cseréknek köszönhetően hat perc alatt megfordítottuk az eredményt, amit a mérkőzés végéig sikerült is megtartanunk. A második félidei hozzáállás és akarat vezethet eredményre a hátralevő nyolc hazai mérkőzésünkön.
 
UTÁNPÓTLÁS
U17: Pénzügyőr–Olympiakos 1–2
 
(Köszönet a tudósításért BODOKI JÓZSEFNEK, a Pénzügyőr technikai vezetőjének!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr91444662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása