HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

KIEMELT U17, 22. FORDULÓ: MTK–FERENCVÁROS 1–0. Kevés néző, kevés futball

2008.04.20. 12:52 Hormat

A felejthetetlen után jött a felejthető
 
Hiába ígérkezett parádés kilencven percnek, nem lett az: az MTK egy inkább küzdelmes, mint jó, ám nézők nélkül hangulattalan meccsen a kék-fehéreknél is haloványabb produkcióval kirukkoló Ferencvárost győzött le.  
 
Lett volna mit ellesni.
Ha az U17-es korosztály két kirakatcsapata végignézte volna az ifi A meccsét, bizony aligha ilyen kilencven perc kerekedik ki a „kicsik” találkozójából.
Szó se róla, mind az MTK, mind a Ferencváros szervezett egylet benyomását keltette, ám ezen a derbin nem lehetett tövig rágni a körmöt.
Az első húsz percben a leginkább gólhoz közelítő akció egy jobb oldali MTK-elfutás után alakult ki, amikor a beadni kívánt labda lecsúszott a lábról, és az a felső lécet érintve hagyta el a játékteret.
A 37. percben aztán megtört a jég: az addig a „darálásban” jobbnak tűnő házigazda Dobó Róbert közelről a léc alá vágott lövésével szerzett vezetést (1–0).
A folytatásban gól már nem esett, ám Petres Tamás csapata „megköszönhetett” Gaál Gyöngyi játékvezetőnek egy kiállítást, ugyanis tizenkét minutummal a vége előtt Roma Gábor, az MTK cerberusa a tizenhatoson kívül kézzel ért a labdához, ami után nemhogy a piros, még a sárga lap is elmaradt. Slusszpoénként ki nem találják, mi következett ezután: a Ferencváros „jöhetett” közvetett szabadrúgással…
Nem sokkal később mi is jöttünk, illetve mentünk, méghozzá kissé szomorúan, hiszen ennél azért jobbra számítottunk.
Persze a győztes MTK-t mindez aligha érdekli…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr2433887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása