HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

ÉRDI VSE: BOLDOG BALSZÉLSŐ. Nemes Nimród az Üllőtől elszenvedett vereség ellenére is örülhetett, hiszen gyermeke született

2008.04.16. 20:07 Hormat

Tizenegy pont. A megszerezhető tizennyolc egységből ennyit gyűjtött be ifjabb Novák Ferenc együttese a tavasszal lejátszott hat fordulóban. A hétvégén az Üllő látogatott a Pál Istvánt, Sárdi Gábort vagy éppen Nemes Nimródot is a keretében tudó alakulat otthonába, ám az újabb diadal elmaradt. Ne szépítsük: teljesen megérdemelten nyertek Roik Istvánék 3–1-re. A lelkes hazai drukkereket csak az ifik 4–1-es sikere vigasztalhatta, no meg az a tény, hogy a télen az NB III, Duna-csoportban szereplő Budapesti Erőműnek nem önszántából búcsút intő huszonkilencedik életévét taposó bal oldali középpályás, Nemes Nimród apa lett. A trónörökös április 12-én, szombaton délelőtt 11 óra 2 perckor jött a világra, méghozzá 53 centiméterrel és 3250 grammal. A kisfiú „természetesen” a Nimród nevet kapta, akinek – csakúgy, mint édesanyjának és méltán büszke édesapjának – jó egészséget és hosszú életet kíván a Foci a köbön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr29428884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása