HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

GÓLT SZERZETT A HÁTVÉD: INTERJÚ GÁLHIDI GERGŐVEL. A Szigetszentmiklós labdarúgója az évad végén dobogóra állna

2008.04.15. 00:13 Hormat

„Meg kellett küzdenünk a győzelemért”
 
Nem futballozott igazán jól, mégis nyert a Szigetszentmiklós az NB III, Alföld-csoport hétvégi, huszonegyedik játéknapján. A sikerben nagy szerepe volt a jól védekező Gálhidi Gergőnek, aki a mindig fontos második találatot szerezte az első félidő lefújása előtt három perccel. A mérkőzést követően a fiatal hátvéd készséggel állt honlapunk rendelkezésére.
 
 
– SZTK–Örkény 3–0. Erre számított?
– Meg kellett küzdenünk a győzelemért, mert az ellenfél nagyon hajtott, és mi nem játszottunk igazán jól – ismerte el Gálhidi Gergő. – De szerencsés gólokat lőttünk, és jó pillanatokban is szereztük azokat.
 
– Mi a véleménye a góljáról?
– Csuri jól beadta (Csurka Zoltán – a szerző), és igazából szerencsém volt, mert a csúsztatásom után elém pattant a labda és volt lehetőségem újra próbálkozni.
 
– Minek köszönhető, hogy szárnyakat kaptak? Aligha annak, hogy megannyi doboz Red Bullt ittak.
– Szerintem a keret nagyon sokat erősödött és nagyon jó a csapatszellem. Ráadásul alárendeli magát a gárda védekezésben. Éppen ezért kevés gólt is kapunk, és ez nagyon jó lehetőséget biztosít a csatároknak is, mert jobban tudunk kontrázni, illetve stabilabbak is vagyunk.
 
– Mivel lenne elégedett a szezon végén?
– Nagyon örülnék egy harmadik helynek, azt talán elérhetjük még. Az első-második pozíció sajnos az őszi teljesítményünk miatt szinte behozhatatlan. De hát természetesen megpróbáljuk, ameddig tudjuk, hozzuk a győzelmeket, és majd a végén kiderül, mire lesz mindez elég.
 
– A futballt illetően milyen céljai vannak?
– Minél jobb futballistává válni, és ami ebből kijön.
 
– El tudja magát képzelni másfél év múlva Szigetszentmiklóson, mondjuk az NB II-ben?
– Akár, persze!
 
– Hetek óta figyelem a játékát és egyre érettebben futballozik. Van példaképe a balhátvédek között?
– Mátyus Jánost nagyon szeretem például. Hasonló a testalkatunk is, és stílusban, hozzáállásban is hasonlóak vagyunk. Külföldön Rio Ferdinandot szeretem meg Silvestre-t.
 
– Ezek szerint a Manchester United a kedvenc csapata?
– Igen.
 
– Mire vihetik a „vörös ördögök” az európai klubfutball színpadán?
– Reménykedem egy Bajnokok Ligája-győzelemben és egy bajnoki címben. A BL-ben két meccset játszanak, ott pedig már bármi megtörténhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr74425961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása