HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

RO-LA PEST MEGYEI II. OSZTÁLY, 18. FORDULÓ: PILIS–ÚJHARTYÁN 3–1. Eldőlni látszik a bajnoki cím sorsa

2008.04.14. 18:10 Hormat

A tizennyolcadik játéknapon igazi szuperrangadóra került sor Pilisen, ahol a házigazda LK az Aranyos Imrét és Borgulya Istvánt is a soraiban tudó Újhartyánt látta vendégül és győzte le. A PLK előnye immár tíz pont a riválisok előtt, igaz, az Újhartyán egy találkozóval kevesebbet játszott.

Pilisi LK-LEGEA–Újhartyán 3–1 (1–0)
Pilis, 450 néző. Vezette: Laczkó Zoltán
Pilis: Szemők Cs. (6,5) – Perjési I. (7), Zila Z. (7,5), Cseh N. (7), Földvárszki T. (7) – Mezei R. (6,5), Kerepeszki Z. (7), Kovács G. (6,5) – Szluka J. (7,5), Malik G. (7), Koltai T. 7. Játékos-edző: Varró Zoltán.
Csere: Koltai helyett Simó T. (6,5) a szünetben, Cseh N. helyett Patakfalvi Gy. (0) a 63., Kovács G. helyett Juhász J. (0) a 77., Malik G. helyett Singljár K. (0) a 88., Földvárszki T. helyett Juhász K. (0) a 89. percben.
Újhartyán: Magyari (6,5) – Rizmajer N. (6,5), Félix T. (5), Aranyos I. (5), Nádaski A. (4) –
Gugyerás P. (5,5), Kaszás J. (5), Kocsis Cs. (5), Németh D. (1) – Kovács Ö. (5), Borgulya I. (6). Játékos-edző: Kovács Ödön.
Csere: Félix helyett Sztahó P. (5) a szünetben, Gugyerás helyett Helik B. és Kocsis helyett Koziorowski a 70., Kovács Ö. helyett Rizmajer I. és Rizmajer N. helyett Nádaski Zs. a 75. percben.
Gólszerző: Malik G. (2), Zila Z., ill. Borgulya I.
Sárga lap: Perjési I., Szluka J. ill. Németh D., Sztahó P.
Kiállítva: Németh D. (a második sárga lap után) a 23. percben
 
PERCEK ÉS GÓLOK
 
2. perc: Koltai kiugratja Malikot, aki átemeli a kapuson, de a cerberus szögletre ment.
17. perc: Koltai lép ki, de emelését szögletre üti a kapus.
20. perc: Szluka lép ki eltolja a kapus mellett a labdát, aki elüti, de a játékvezető nem fúj a sípjába.
23. perc: A vendégek játékosa, Németh Dániel kommentál egy ítéletet, a játékvezető sárga lappal honorálja ezt, amiből már van neki egy, így neki biztosan jut meleg víz.
28. perc: Koltai jobbal átíveli a labdát Kerepeszkinek, aki önzetlenül Zila elé teszi, aki kapásból lő, és a labda a kapust érintve a jobb alsó sarokba jut (1–0).
37. perc: Szluka kiugratja Malikot, aki lő, de a labda mellé megy, ám Malikot lerántják lövés közben.
52. perc: Kovács Gábor szánja el magát lövésre ,de a kapus véd. A kipattanóra érkezik Malik, de fejesét már a kapus fogja.
54. perc: Kerepeszki indítja Szlukát, aki elmegy a jobb oldalon, jó passzára érkezik Malik és a jobb alsóba lő (2–0).
73. perc: Ismét Szluka lép ki, egy megkerülős csellel otthagyja emberét, ismét önzetlenül passzol Maliknak, aki szintén nem hibázik (3–0).
82. perc: Váratlanul szépít Borgulya révén az Újhartyán (3–1).
86. perc: Földvárszki Tamás lő kapu fölé.
92. perc: Vége a mérkőzésnek, óriási ünneplés fogadja a levonuló győztes csapatot.

MESTER(I) MÉRLEG
Varró Zoltán: – Ismételten élcsapatot sikerült legyőzni, de tudjuk, hogy még nincs vége a bajnokságnak, ezért dolgozunk tovább. Győzelmünket Paulovicz Gábor és családja Gyógyulásának ajánlom.
Honlap: Büntetésben volt a csapat, amiért csak 3-1-RE győzött, Hogy a lefújás után tíz perccel még futni mentek?
Varró Zoltán: – Nem, ezzel a játékosok regenerálódását próbáltam elősegíteni, hiszen szerdán fontos Magyar Kupa-selejtező vár csapatunkra.
Kovács Ödön: – Gratulálok a Pilisnek a győzelemhez! Laczkó Zoltán játékvezető úr főszerepet játszott ezen a meccsen, a Kabarészínház bizonyára szerződést ajánlana!
 
(PF)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr84425434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása