HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

SZIGETSZENTMIKLÓS: NÉZŐCSALOGATÓ INGYENPÖRKÖLTTEL ÉS SÖRREL. Érdemes lesz az Örkény elleni SZTK-meccsre kilátogatni

2008.04.09. 02:43 Hormat

Remek, eredményes futball – honi, harmadik ligás szinten, persze –, nagyszerű körülmények, mi kell még a sikerhez?
A válasz adja magát: ugyan mi kéne még?
Mindezzel semmi gond nem lenne, elvégre az NB III, Alföld-csoportban a tavaszi idényt tizedikként kezdő, ám öt játéknap alatt a hetedik pozícióig masírozó alakulat ezen időszak alatt húsz alkalommal terhelte meg riválisai hálóját. Hiszik vagy sem, bár a siker nem, a közönségsiker egyelőre még várat magára.
Éppen ezért az SZTK vezetése gondolt egy nem is oly merészet, és a szombati, Örkény elleni hazai bajnokira támogatói tikettet váltók ezúttal különösen értékes ajándékokat nyerhetnek, míg a „szimpla” jegyet vásárló szimpatizánsok a hagyományosan minden hazai bajnokira megjelenő SZTK Híradó mellett nem csupán információéhségüket csillapíthatják: a készlet erejéig egy adag szarvas pörkölt, illetve egy pohár sör is várja a belépő tulajdonosokat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr45417864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lokifan 2008.04.09. 09:28:15

Ez tök jó dolog! Pár éve Csepelen voltak ilyen "pörköltös" meccsek. Jó ötlet, sok sikert!
süti beállítások módosítása