HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

II. KERÜLETI UFC: EGY SIMA, EGY FORDÍTOTT. A Budapest-bajnokság I/B osztályában szereplő alakulat felemás héten van túl

2008.04.09. 02:21 Hormat

Rosszul kezdődött a hét, ám annál jobb lett a vége: elmaradt bajnokin a Bp. Sztárok intézte el könnyedén, 2–0-s félidőt követően 6–0-ra a II. Kerületi UFC-t, amely hétvégén az élmezőnyben tanyázó Külkereskedelmi SC vendége volt. A Nándori - Balázs P., Pintye, Szentandrási (Sörös), Hámori (Radnai) - Bagó (Lékó), Kóródi (Gondár), Szalay, Tóth. Z. - Bólya, Dobozy összetételben futballozó, Szeltner Norbert irányította társulat a 85. percben még vereségre állt (2–1) – csupán a rend kedvéért: a szünetre 0–0-val vonulhattak a csapatok az öltözőbe –, de aztán következett egy öngól, no meg Bólya Péter szemfüles gólja, így ha nehezen is, de megérdemelten nyerte meg az összecsapást a látogató. A II. kerületiek szerint megérdemelten, mivel azt mondják, a hazaiak három kapura lövésből két gólt szereztek, míg együttesük már az első félidőben eldönthette volna a meccset.

A hétvégén elvben könnyed diadalt ülhet a gárda, lévén a 43. sz. Építők érkezik a II. Kerület otthonába. A látogató tudniillik négy ponttal sereghajtó, mi több, a rivális nyeretlen a szezonban, valamint összesen tíz gólt szerzett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr62417858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása