HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, MÁTRA-CSOPORT, 19. FORDULÓ: LEJÁTSZOTTUK A SZUPERRANGADÓT. A Foci a köbönnél döntetlenre végzett a Tura az MTK-val

2008.03.28. 21:10 Hormat

Habár a Mátra-csoport 19. fordulójának szuperrangadójára csupán vasárnap délután kerül sor, honlapunk „lejátszotta” a találkozót, amelyen – talán nem meglepő módon – döntetlenre végeztek a felek. Összeállításunkban sorra vesszük a csapatrészeket, majd „ítéletet” mondunk. Ezúton is jelezzük azonban, hogy mindez csupán játék a szavakkal, illetve számokkal.
 
Kapusok
Nagy Gábor személyében a Tura rutinos, immár harminchatodik életévét taposó cerberussal rendelkezik, aki olyan, mint a jó bor, ami ez esetben nem testest jelent, hanem azt, hogy minél idősebb, annál jobb. Az MTK kapujában Szatmári Zoltán tehetséges, ám Nagyhoz képest rutintalan. A hazai hálóőr felé billenti az is a mérleg nyelvét, hogy kiélezett helyzetben nem csupán bravúrokra képes, de a legtöbb tizenegyest alighanem ő hárította az elmúlt esztendőkben a harmadik vonalban.
1–0
 
Hátvédek
Kiss Attila kiválásával, ha gyengülni nem is, de némiképp lassult a turai védelem. Az MTK fiatalokból hátsó alakzata remekül képzett labdarúgókból áll, bár meglepő módon a legutóbbi, RAFC elleni hazai bajnokin kétszer is kapitulált. Nem lenne meglepő, ha a Tura ellen játéklehetőséghez jutna a korábban Pécsről szerződtetett, rutinos, harmincegy éves Bajusz Endre.
1–1
 
Középpályások
Kuti László, Horváth Mihály és Less Tamás személyében rutinosnak számító, megannyi nagy csatán áteső „ősturai” alkotja a hazaiak középpályáját, míg a nyáron szerződtetett, sokat futó Szűcs István jól illeszkedett be az alakzatba, ám ha jobban letisztulna a játéka, még hasznosabb tagja lenne a TVSK-nak. A kék-fehérek ezen csapatrésze gólerős futballistákból áll, hiszen a Dunakeszi Vasutas elleni idegenbeli fellépésen Budai Attila duplájának is köszönhetően nyert könnyedén a fővárosi társulat. Gál András vagy Kákonyi Dániel szintén hasznosan futballozik, mi több, volt, hogy az élvonalban is bemutatkozó Lencse László is itt kapott szerepet. Döntetlent „hirdetünk”.
2–2
 
Támadók
Az NB III, Mátra-csoport góllövőlistáját tizenkilenc góllal vezető, szélvészgyors Less Krisztián nem véletlenül keltette fel több klub érdeklődését. Csépányi Gábor a télen Maglódról tért vissza egykori sikerei színhelyére, hiszen ne feledjük: a három tavaszi bajnokiján kétszer eredményes csatár 2006. őszén nem csupán házi gólkirály volt, de a csoport mesterlövészeinek versenyét is vezette. Az MTK-nál Lencse László már tizenkét gólnál jár, míg Molnár Marcell – kapaszkodjanak meg! – ősszel egyszer sem volt eredményes, ám a tavaszi három meccsen hat (!) alkalommal is bosszúságot okozott a rivális kapusának, azaz elképesztő módon meccsenkénti kettes (!) gólátlaggal rendelkezik. Nem tudunk dönteni a két támadószekció között, éppen ezért a Foci a köbön által lejátszott találkozó végeredménye:
3–3

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr13401212

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása