HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

KIEMELT U17-ES BAJNOKSÁG, 18. FORDULÓ: ÚJPEST–SOPRON 2–2. A lelkesedés diadala a pontszerzés

2008.03.27. 14:08 Hormat

Hogy az újpesti öltöző falai még mindig állnak, az aligha Komódi Lászlónak köszönhető.
A civilben a Pest megyei I. osztályú Felsőpakonyt erősítő újpesti tréner tudniillik nem csupán a Sopron elleni múlt péntek délutáni csata lefújása után a pályán, hanem az öltözőben is „osztotta” övéit – amúgy teljes joggal.
A lila-fehérek a tizennyolcadik játéknap előtt stabilan, négy pontos előnnyel álltak az ötödik pozícióban, míg a Megyeri útra látogató sereghajtó nemhogy nem nyert a szezonból, pontjainak száma is csupán négyre tehető.
Csakhogy a fővárosban a húsvéti ünnephez közeledve nem ijedt nyusziként futballoztak Ágoston Zsolt tanítványai, éppen ezért az első félidő végéig „egyre mentek” (1–1).
A folytatásban aztán a papírformának megfelelően vezetéshez jutott a Komódi-gárda, ám a lefújás előtt tizenkét perccel újra egyenlő volt az állás (2–2), és ez is maradt a végeredmény.
A házigazda játékosai közül volt, aki a (mű)füvön ülve elmélkedett a kudarccal felérő remiről, míg Komódi tréner tombolt. Ez utóbbi a soproniakra is jellemző volt, csak éppen ellenkező előjellel: Iván Gergőék úgy ünnepelték az idegenben megszerzett ötödik pontot, mintha Bajnokok Ligáját nyert volna a társulat.
Lám, „innen” nézve Európa nincs is olyan messze…  
 
Kiemelt U17, 18. forduló
ÚJPEST–SOPRON 2–2 (1–1)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr47399048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása