HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

RO-LA PEST MEGYEI II. OSZTÁLY, 14. FORDULÓ: PILIS–KAKUCS 2–0. Magabiztos győzelmével már második a PLK

2008.03.26. 19:51 Hormat

Miközben a Hernád és az Abony nagy pofont osztott ki a Pécelnek és az Újhartyánnak, a Pilisi LK könnyed diadalt ült a RO-LA Pest megyei II. osztályú pontvadászat tavaszi nyitányán. A 14. fordulóban hatalmas meglepetésre a Sülysáp Újlengyelben csupán 1–1-es döntetlent ért el.
 
PILISI LK-LEGEA–KAKUCS
2–0 (1–0)
PILIS:
Szemők Cs. (6) – Kovács G. (5,5), Zila Z. (6), Cseh N. (5,5). Juhász K. (6) – Gál Sz. (5,5), Krizsán L. (5,5) – Petyán G. (6), Szluka J. (5,5), Földvárszki T. (5,5) – Malik G. (6). Játékos-edző: Varró Zoltán.
Csere: Kovács G. helyett Perjési I. (0) a 63., Krizsán L. helyett Mezei R. (0) a 66., Juhász K. helyett Patakfalvi Gy. (0) a 70., Petyán G. helyett Simó T. (0) a 82., Malik G. helyett Singljár K. (0) a 89. percben.
KAKUCS: Kállai H – Szvetnyik A., Madarász, Simon Á., Pekker – Bánhidi A., Gosztonyi, Laczkó R., Máté L. – Hajnal, Gulyás. Edző: Tóth László.
Csere: Pekker helyett Simon T. és Gosztonyi helyett Tóth A. – mindkettő a 65. percben.
Sárga lap: Malik G. ill. Pekker, Madarász.
Gólszerző: PETYÁN GÁBOR (1­–0 a 20., MALIK GÁBOR (2–0 a 79. percben.
 
PERCRŐL PERCRE
3. perc: Zila lő fölé 14 méterről.
16. perc: Földvárszki adja be a labdát ,érkezik Malik, de fölé fejel.
20. perc: Petyán felpasszolja a labdát Krizsánnak, aki visszateszi az érkező Szluka Jánosnak, aki ballal lő, de a kapus szögletre üti a labdát. A sarokrúgást Földvárszki végzi el, érkezik rá Zila, de fejese a felső lécre pattan, ám a házigazda szerencséjére Petyán jó helyen áll és a visszapattanó labdát a kapu jobb oldalába fejeli (1–0).
25. perc: Petyán megy el a jobb oldalon, beadására érkezik Szluka János, ám fejese a kapufán csattan.
33. perc: Malik kiugratja Krizsánt, akinek lövését védi a kapus.
38. perc: Petyán indítja Szlukát, aki beadja a labdát, érkezik Malik, de mellé lő.
79. perc: A hetedik kakucsi szöglet után a védők kifejelik a labdát, Szluka megindul vele, majd kiugratja <b>Malik</b>ot aki gólra váltja a ziccert (2–0).
84. perc: Malik adja be a labdát Szlukának, aki a felső lécet találja telibe.
 
(PF)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr36398067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása