HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

BALATONI VASAS, POTONY: IRÁNY A SOMOGY MEGYEI MÁSODOSZTÁLY! Borult a papírforma, azaz a „megye-hármasok” négygólos különbség után jutottak egy ligával feljebb

2008.06.27. 02:54 Hormat

A Somogy megyei III. osztály, Balaton-csoportjában a huszonkettedik forduló után az előkelő második helyen végző, ötvenhárom pontot gyűjtő Balatoni Vasas a megye-kettő déli régiójában harminc fordulót követően huszonhárom egységgel tizennegyedikként végző Tarany SE-t látta vendégül, hogy eldöntsék, melyik gárda marad, avagy jut fel a második vonalba. Hiszik vagy sem, utóbbi eset valósult meg, mivel a Balatoni Vasas 5–1-es csapást mért a taranyiakra. Mint azt forrásunk, Szentgyörgyi Géza a Foci a köbönnek elmondta, már a szünetben 2–0-ra vezetett a BVSE, egyszóval nem volt kérdéses, ki nyeri ezt a fontos csatát. A gólokon Balogh László (2), Gálfi Gábor, Németh László és Kozma (öngól) osztozott, míg a vesztes fél részéről Dóra talált a hálóba.

A papírforma voltaképpen tovább borult, ugyanis a Somogy megyei III. osztály, Dél-Somogy-csoportjában a huszonkettedik forduló után a szintén remeknek mondható második pozícióban végző, negyvenhét egységet bezsebelő Potony KSK a megyei második vonal Észak-csoportjának tizennegyedikjével, a harminc bajnokin huszonhárom pontot szerző Látrány SE-vel találkozott az osztályozó alkalmával. A Potony nemes egyszerűséggel kiütötte riválisát, 4–0-s sikerével (a gólokon Gocol /2/, Kovács Z. és Bicsár osztozott)méltán jutott egy osztállyal feljebb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr75541476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása