HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

FRANK TAMÁS: MENNI VAGY NEM MENNI? A Szigetszentmiklós egyik legrutinosabb labdarúgója még nem tudja, mit hoz számára a jövő

2008.06.24. 16:07 Hormat

Immár tíz esztendeje hűséges szeretett klubjához, ám azt mondja, ennél sokkal, de sokkal több van benne.

Magunk közt szólva érthető Frank Tamás reakciója, hiszen a bravúros hajrával a Monor elleni egy-nullás győzelemmel az NB III, Alföld-csoport dobogójának alsó fokára felkapaszkodó Szigetszentmiklósi TK-ban különösen a tavasz folyamán nem sok lehetőséget kapott Rubold Péter edzőtől.

Az SZTK U19-es gárdája mellett Aramis futsalcsapatát is irányító, mi több, immár futsalválogatottunk másodedzőjeként is tevékenykedő labdarúgó így fogalmazott ezzel kapcsolatban: „…Az teljesen más történet, hogy kezdőként vagy csereként léptem pályára. Természetesen hazudnék, ha azt mondanám, egyetértettem ezzel mindig, de lehet, Rubold Péter sem örülne annak, ha ebbe belenyugodnék. Az a cserejátékos, aki nem ezt mondja, az nem futballista és válasszon inkább más pályát. Magamban mindazonáltal többet éreztem. Az, hogy az edző így döntött, az ő dolga. Jól tette a dolgát, hiszen az eredmények őt igazolták. Azt csak halkan jegyzem meg, ki tudja, hogy szerepeltünk volna, ha én is játszom…”

A Frank Tamással készült terjedelmes interjút keresse Ön is a www.szigetszentmiklositk.hu weboldalon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr83537301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása