HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

ESMTK: FELKÉSZÜLÉSRE FEL! Menczeles Iván végül nem távozott Ceglédre, így a rutinos szakember vezetésével vívhatnak edzőmérkőzést az erzsébetiek a Vasas és a Ferencváros ellen

2008.06.24. 16:06 Hormat

Sokan féltették a „Lizát”, ám a „harcias amazon” nem adta meg magát.

Alig egy esztendeje kurtán-furcsán jutott fel az NB III, Mátra-csoportból az Erzsébeti SMTK. A vezetők akkor úgy voltak vele, néhány rutinosabb labdarúgó szerződtetése után kivívhatja a bennmaradást a pesterzsébeti legénység.

Ha nem is egykönnyen, de végül nem zuhant vissza a harmadik ligába az újonc, ám jelzésértékű, hogy a gárda szakvezetője, Menczeles Iván az utolsó fordulók során többször hangot adott nemtetszésének, mivel érzése szerint csapata finoman szólva nem esett egyenlő elbírálás alá a játékvezetőknél.

A gárda végül harminc mérkőzésen huszonkilenc pontot szerzett a jóval erősebbnek bizonyuló Nyugati csoportban, ami a tizenharmadik helyezéshez volt elegendő.

Hiába a szezon közbeni izgalmak, a fővárosi szimpatizánsok a „holt idényben” sem lehettek nyugodtak, hiszen mint azt a Foci a köbön megbízható forrásának köszönhetően elsőként hírül adta, Menczeles Iván félig-meddig már úton volt a Keleti csoportban szintén újoncként tagságot hosszabbító Ceglédi Vasutashoz, mi több, öt játékost is alighanem magával vitt volna. A korábban több helyütt is megforduló edző azonban maradt, mi több, a klub hivatalos honlapjának nyilatkozó tréner elmondta, úgy érzi, folytatnia kell a két esztendeje megkezdett munkát, így további két évvel meghosszabbította szerződését.

A hírek szerint a csapat együtt marad, csupán két-három labdarúgó távozása tűnik biztosnak.

Sok pihenésre nem jut(ott) idejük a játékosoknak, ugyanis az ESMTK június 30-án, hétfőn megkezdi a felkészülést a 2008/2009-es évadra. Mint azt a http://esmtk.gportal.hu/ megírta, a társulat július 16-án, szerdán 18 órakor az NB III, Duna-csoportban újoncként bennmaradó Csepelt fogadja az Ady Endre úton, míg július 22-én, kedden 18 órakor az NB III, Alföld-csoport középmezőnyében végző Vasas II. látogat Erzsébetre. Egy héttel később pedig még le nem fixált időpontban a Ferencváros vendégeként lépnek fel Farkas Andrásék. A „Liza” a felkészülési időszakban – ahogy a tél folyamán is – megmérkőzik a Pénzügyőrrel, a Turával, a Dabassal és a Soroksárral is, míg a tervek szerint az augusztus 9-i bajnoki rajt előtt egy héttel a BKV Előre otthonában vizitál az ESMTK.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr44537299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása