HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

VÁLTOZÁS ELŐTT ÁLL A FOCI A KÖBÖN. Nyílt lapokkal játszunk!

2008.06.21. 19:34 Hormat

Aki látta, az előtt már úgy sem lehetnek titkaink: a közeljövőben, ha nem is Michael Jordan-szerűre, de „nagy dobásra” készül a Foci a köbön.

G-portal, extra, blog.

Sajnos vagy sem, a Foci a köbön elnevezéssel 2007. március 17-én életre kelő honlap a fenti három szolgáltatónál is „futott”, természetesen nem egy időben.

Mind közül – a visszajelzések alapján mindenképpen – az extrán létrejövő Foci a köbön oldal felelt meg a leginkább a közízlésnek, ám egy sajnálatos baki jelen sorok írójától elégnek bizonyult ahhoz, hogy minden a „múlt ködébe” vesszen.

Ezt követően itt, a blogon indult újra a Foci a köbön, ám büszkén állítható, mindez már nem sokáig lesz így.

Néhány nap múlva ugyanis – ifjabb Potoczki Tamás hathatós közreműködésének köszönhetően – útjára indul a remélhetőleg egyszer és mindenkorra végleges változat, mégpedig a lehető „legbarátságosabb” néven napvilágot látva.

Az oldal címe csupán ennyi: www.fociakobon.hu.

Remélhetőleg ugyanolyan szeretettel fogadják majd a pozitív változást Kedves Olvasóink, amilyen szeretettel mi írjuk a jelenlegit és a jövőbelit Önöknek, Nektek.

Addig is kívánunk kellemes időtöltést a nyárra, illetve jó szurkolást az Európa-bajnokság hátralévő részére.

Nem a nagyképűség mondatja velünk, de hisszük: ahogy az Eb, úgy a megújuló Foci a köbön portál is tartogat még meglepetéseket.

Horváth M. Attila, ifj. Potoczki Tamás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr32532589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cole81 2008.06.21. 23:18:07

Kíváncsian várom és további kitartó munkát kívánok!
süti beállítások módosítása