HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

NB III, ALFÖLD-CSOPORT, 30. FORDULÓ: BAJA–GYULA 1–1. BAJNOK A BÉKÉSCSABA! A viharsarki legénység békési segítséggel ünnepelhet vasárnap délután

2008.06.15. 03:10 Hormat

Miután az NB III, Alföld-csoport 30., egyben évadbeli utolsó játéknapjának egyetlen szombati találkozóján a századik esztendejét ünneplő Bajai LSE csupán 1–1-es döntetlenre volt képes hazai pályán a Gyula ellen, a listavezető Békéscsabai Előre a vasárnap délután 17 órakor kezdődő Örkény elleni találkozójának eredményétől függetlenül megnyerte a bajnokságot.
 
Érdemes visszatérni a szombati találkozóra, hiszen nem kis tétje volt a találkozónak. A látogató a negyedik, míg a BLSE az első helyért küzdött. Ahogy az ilyenkor már lenni szokott, feszült légkörű volt a találkozó, így aligha véletlen, hogy a szünetig nem rezdültek meg a hálók. A házigazda a Székely Csaba – Rozsi József, Gyenei Tamás, Sztojanovics Szlavisa, László Miklós – Lógó Zsolt, Trucz Zsolt, Késmárki Róbert (Hernády Márk), Papp Péter (Reitmann Zoltán) – Sziegl Gábor, Nagy Előd összeállításban lépett pályára, míg a vendégek a Steigerwald Ernő – Varga Attila, Pribojszki Róbert, Valentényi Viktor, Süli András – Fazekas Norbert, Bagi Balázs, Ráfi Tamás, Kondoros Tamás (Tokaji Zoltán) – Czira Gábor, Sztraczinszki Zoltán (Tóth Roland) felállásban futballozott.
A fordulást követően Czira Gábor hamar megszerezte évadbeli tizennyolcadik találatát, ám hét percre rá Lógó Zsolt egyenlített. (A bajaiak középpályása egyébként tizenharmadik gólját lőtte az idei szezonban, így a házi góllövőlista második helyén végzett a húsznál „megálló” Nagy Előd mögött.)
Itt azonban még nem volt vége az „akciónak”, ugyanis Ráfi Tamást kiállította Kúti Gergő játékvezető, azaz a hátralévő több, mint félórát tíz emberrel harcolta végig Dobi Róbert gárdája.
A látogató védelme azonban jól állta a sarat, így az eredmény már nem változott – a bajaiak nagy-nagy csalódottságára…   

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr90520861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igaz csabai 2008.06.16. 20:59:51

Tisztelt Szerkesztőség!

A fenti cikben egy elszólást kell pontosítani. Békéscsabán már nincs ELŐRE! Ajelenlegi csapat neve: Békéscsaba 1912 Előre FC.

Úgy gondolom, a történelmet írt ,csodálatos klub nem azonosítható a jelenlegi, társasággal.
süti beállítások módosítása