HTML

Foci a köbön

Foci a harmadikon

Friss topikok

Linkblog

TURA VSK: LÉLEGEZTETŐGÉPEN VOLT A KOPONYAALAPI TÖRÉST SZENVEDETT KÖZÉPPÁLYÁS. Szűcs Istvánt mentőhelikopter vitte kórházba súlyos autóbalesete után

2008.06.03. 21:48 Hormat

Nem csupán a pályán, azon kívül is gondok gyötrik az NB III, Mátra-csoport második helyezettjét, a Tura VSK-t.


Minden Havasi Zsolttal kezdődött.

A fiatal turai labdarúgó kálváriájáról, rosszullétéről, illetve lépének eltávolításáról a Foci a köbön is beszámolt, mi több, a honlapunknak adott interjújában az ifjú tehetség elmondta, fog ő még futballozni.

Jöttek aztán a meccsek, és az MTK II. elleni 0–3-mal, no meg az újpesti 0–2-vel végképp szertesfoszlottak a Pest megyei aranyálmok.

Megannyi sérülés (Lilik Pál, Kiss Attila, Kiss László) és megannyi kín után a TVSK azt is átélte a tavasz során, hogy hét nap alatt négy (!!!) tétmérkőzést vívott. Aligha csoda, hogy a megtizedelt alakulat csupán egyet nyert meg ezekből.

Kijutott a „jóból” a kék-sárgáknak, így nem volna meglepő, ha Berla Attila, a csapat ifjú, ám annál tehetségesebb szakvezetője azért fohászkodna, legyen vége mihamarabb ennek az átkozott szezonnak.

Szűcs István, a gárda huszonkét esztendős középpályása is legszívesebben egy delete-gombbal törölné az egész tavaszt, de a Rákosmenti Rojik és a RAFC egykori labdarúgója számára aligha lesz könnyű feldolgozni május utolsó napjait.

A hír egyenesen lesújtó volt, amelyet több hírportálon lehetett olvasni.

Szombaton reggel hat óra körül felborult egy Suzuki Wagon R Ráckeve és Szigetbecse között. A budapesti fiatalok épp hazafelé tartottak, amikor autójukkal letértek az útról, majd felborultak. A jármű utasai közül ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.”

Egy barátjuktól tartottak hazafelé május 24-én reggel a futballisták, közöttük pedig ott volt Szűcs István is, akit mentőhelikopter vitt a kórházba. A mindenki által csak „Pilunak” hívott védekező középpályást sokáig altatták, illetve lélegeztetőgépre kapcsolták az orvosok, mi több, a végtagjai sem mozogtak. Szerencsére az ijedelem nem tartott sokáig, ugyanis még aznap elkezdte kezét-lábát mozgatni, mi több, gép nélkül önállóan lélegzett.

Az igazi baj azonban nem csupán ebben merül ki. Az életerős futballista ugyanis koponyaalapi töréssel került az Országos Traumatológiai Intézetbe, valamint az arca is szétzúzódott.

A hírek azonban biztatóak, hiszen bizonyosan fel fog épülni, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe.

A sors újabb csúfos játékot űzött a klubbal, hiszen ha mindez még nem volna elég, a fiatal Tóth Gergőnek az elmúlt hétvégén elhunyt az édesapja.

A Foci a köbön természetesen osztozik Tóth Gergő gyászában, valamint Szűcs Istvánnak mielőbbi felépülést kíván.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fociakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr15502177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CC · http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/502177 2008.06.25. 13:45:21

Igazán sajnálom ami történt!Mihamarabbi gyógyulást kívánok!
süti beállítások módosítása